Game of Thrones spelautomater

När George R.R. Martin skapade sin bokserie “A Song of Ice and Fire” skapade han mer än bara en ny berättelse. Bokframgångarna ledde snart till skapandet av HBO:s tv-serie Game of Thrones och seriens legendstatus var garanterad.

Med miljoner följare världen över har Game of Thrones tagit Martins epos ett steg längre och nu kan du ta ett litet steg in i denna fantastiska blandning av politiska intriger, fantasy-äventyr och glamour, tack vare Microgamings fantastiska nya spelautomat Game of Thrones.

Lanseringen sker i slutet av 2014 och denna episka spelautomat har 3×5 hjul och 15 vinstlinjer med en lägsta insats på endast 0.15, eller så kan du välja att spela med 243 sätt att vinna för minimipriset 0.30.

Längs hjulen hittar du en mängd karaktärer och symboler tagna från Westeros värld, som tillsammans med ett fantastiskt ljudspår och snyggt förverkligad grafik hjälper till att ge liv åt Game of Thrones-automaten.

Stacked Wild-symboler finns på hjulen i både grundspelet och bonusspinsdelen och kan hjälpa dig att skapa fler vinnande kombinationer. Få två scatter-symboler så dyker ett drakägg upp, omgivet av flammor, som avslöjar ett tröstpris i kontanter.

Få tre eller fler scatter-symboler på hjulen så får du chansen att delta i bonusspelsdelen. Här kan du välja mellan fyra spel med gratisspins, där varje spel fått sitt namn efter ett av de fyra husen som kämpar om Westeros tron.

Baratheons hus erbjuder 8 gratisspins med en 5x multiplikator, medan Lanniser erbjuder 10 gratisspins och en 4x multiplikator. Stark erbjuder 14 gratisspins och en 3x multiplikator, medan om du slutligen vill ha fler gratisspins kämpar du på sidan av Targaryens hus så får du 18 gratisspins med en 2x multiplikator.

Ditt uppdrag är emellertid inte över när dina gratisspins tagit slut: plocka upp ditt svärd och delta i Trail Map-funktionen, där du kan dubbla dina vinster direkt, medan du avancerar längs kartan och framgångsrikt satsar ditt kontantpris.

Microgaming ville ta fram en nyskapande spelautomat med Game of Thrones som fångade stämningen i böckerna och tv-serien och de har gjort det på ett magnifikt sätt. Kolla in den episka spelautomaten Game of Thrones i vinter, en spelautomat gjord för en kung.