Spela bingo på nätet

Bingo på nätet är något som har slått igenom enormt den senaste tiden. När du hör “bingo” tänker du främst på Bingolotto med Leif “Loket” Olsson som funnits ända sedan 1988. Men bingo har funnits väldigt länge, det finns bevis att Bingo spelades redan under 1500-talet i Italien.

De flesta vet redan hur bingo fungerar, du skall få fem rätt, antingen lodrätt eller vågrätt. Men nu när bingo har tagits till nätet har nya funktioner och vinstsätt införts. Vi tycker helt klart att det är mycket roligare att spela på nätet istället för att sitta och spela framför datorn. Detta beror på att du som bingospelare kan välja exakt när du ska spela och dina vinstchanser är dessutom betydligt större på nätet.

Idag finns det flera hundra olika spelbolag online som erbjuder bingo på nätet. Det finns många stora som erbjuder bra bonusar. Ett bolag vi rekommenderar starkt är Ahabingo. Detta är ett spelbolag som funnits ett tag på marknaden och dem vet vad som krävs för att göra dig som spelare tillfredsställd. Om du väljer att spela hos dem får du även en bingobonus på 100 kronor, ingen insättning krävs.

Bingo på nätet är det nya sättet att spela bingo. Slopa Bingolotto, eller spela både och!